Vad säger föräldrar som har sina barn hos oss?
... och Vad säger Dagbarnvårdare som jobbar hos oss? Läs några kommentarer här!

Ewelina, Förälder

“Måste bara få skryta lite, vilken fantastisk dagmamma barnen har. Jag är såå nöjd. O barnen är så nöjda. Och jag älskar att barnen får vara med varandra efter skolan, att de får komma till en lugnare miljö än fritids…
Ebba trivs som fisken i vattnet och har faktiskt inte varit ledsen en ända gång när vi lämnat henne ❤?”

Sebastian och Jenny, föräldrar

Vi är jättenöjda med Marie som dagbarnvårdare, till våra barn. De trivs så bra och vill knappt gå hem när det är dags, vilket är ett gott tecken på att man trivs. ?Dagmamman är tillmötesgående och vi har en bra, öppen och rak kommunikation. Hon ser verkligen till barnens bästa och har många påhittiga idéer och aktiviteter för barnen. De trivs jättebra och tycker det är såå roligt att vara hos henne och hennes barn. Verkligen bästa barnomsorgen man kan tänka sig!

Ina, dagbarnvårdare

Att jobba som dagbarnvårdare har gett mig mer kvalitetstid med mina barn. Att arbeta i sitt eget hem tillsammans med sina egna och andras barn är det roligaste jobb man kan tänka sig. Mina egna barn har uppskattat när dagbarnen kommit till oss och själv har jag har inte haft tråkigt en enda dag!

Lisa och Martin, föräldrar

Det känns tryggt att lämna barnen. Vi vet att de har det jättebra! De trivs verkligen! Vår dagmamma Marie är engagerad, noggrann, positiv och har hög kompetens! Vi känner oss delaktiga och får bra återkoppling om hur dagen varit. Det finns en tydlig planering för veckan som vi får ta del av i förväg. Vi skulle inte kunna vara mer nöjda än vad vi är! ❤

Elin och Jimmy, föräldrar

Vi är tacksamma för den lugna och trygga miljön där barnen får lära och upptäcka mycket nya saker. Vi uppskattar att de är ute mycket och att barnen får använda fantasin till att komma på egna lekar i skog och natur. Dessutom upplever vi att den lilla barngruppen gör att varje barn får ta plats och synas.

Marie, dagbarnvårdare

Jag är så glad att jag fått möjligheten att jobba för Andreas och Ina på Tånghults barnomsorg. De ser verkligen till både barnens och personalens bästa. De finns alltid där när man har funderingar eller behöver hjälp med något. Jag har stort förtroende för dem. Det känns så kul att få jobba på det här sättet, med små barngrupper där man verkligen hinner se varje enskilt barn. Man har frihet under ansvar och kan verkligen anpassa verksamhet och aktiviteter utifrån barnen.